Amsterdam Shoplog

Amsterdam-haul

Nadat we anderhalf uur in het Stedelijk museum hadden rondgelopen, leek het ons wel tijd om richting de winkelstraten te gaan aangezien Amsterdam genoeg winkels telt die Groningen nog niet kent. Ik zocht nog wat fijne items voor op vakantie en geslaagd ben ik zeker!

HM.bordeaux.top      HM.denim.skirt

HM.striped.shorts      HM.top.ribbed. Monki.top

Ik had me helemaal voorgenomen om bij de H&M niets te kopen… Al had ik nog kortingsbonnen omdat ik daar tassen met kleding heb ingeleverd. Die verlopen in augustus dus ja… ik moest toch even een kijkje nemen! Ik nam twee basic hemdjes mee, een superleuke spijkerrok en een shortje. Ik leef in dat shortje, hij is zó comfortabel: i Luvv it. Daarna kocht ik bij Monki deze strakke croptop met blauw-oranje print. Ik zag ‘m hangen en pakte ‘m uit het rek. Lotte zei nog “ik wíst dat je die zou kiezen.”

Pull.Bear.Top      Pull.Bear.shirt
Daarna verdwenen we nog even in de Pull & Bear en daar kocht ik mijn nieuwe lievelingsshirtjes. We waren namelijk ook in de Brandy Melville geweest, alleen was het daar zó ontzettend druk dat we snel weggegaan zijn. De shirtjes van de Brandy vind ik zo leuk omdat ze basic zijn en die STOFJES. Zó zacht! Dus toen we ik de Pull & Bear deze shirtjes zag en voelde dacht ik BRANDY. En het maakt me helemaal niet uit waar ze vandaan komen; ze zijn cute en ik ben blij.

Sunflower

Als laatst een item niet uit Amsterdam, maar van eBay. Ik kwam ‘m tegen en was op slag verliefd. Aangezien het ook een nieuw (en zomers) item is wilde ik ‘m tóch hier even showen!

(opvallend is dat ik meer tops dan bottems koop, ha!)

Het was alweer een poos geleden dat ik echt in winkels ben geweest om te winkelen. Het meeste koop ik toch wel online eigenlijk! Het heeft beide voor- en nadelen, maar 1 ding is zeker; de ultralange rijen bij de pashokjes, die heb ik zeker niet gemist!

 

Koop jij liever online of liever in de winkels?

 

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *