Broekloos de maand door

 

2015-05-13 18.00.39

Ik weet niet meer hóe, maar ik kwam op het idee om deze maand mijn broeken mooi in de kast te laten liggen. Ik heb namelijk ook veel jurkjes en rokjes en eigenlijk, pak ik die nooit uit de kast. Als ik mezelf voorneem om ‘wat vaker’ een jurkje/rokje te dragen, weet ik wel hoe dat gaat; niet. Challenge: mijn kledingkast herontdekken zonder broek, op mijn sportbroek na dan, want sporten in een rokje? meh.

En ja oké ik weet dat het de 17e is vandaag en dat het niet op mijn May-goals lijstje stond want ja. Dit is een late update eigenlijk, van een idee dat ik kreeg nadat ik vertelde wat ik in Mei allemaal wil doen. Zie het als een extra doel, of gewoon meer als een leuk experiment. yay!

En het is geen challenge zonder dat er ook regels en uitzonderingen aan verbonden zitten! Met werken heb ik bijvoorbeeld wél een broek aan, aangezien het gewoon niet kan en niet mag om te werken in een rok van een simpel tricot stofje, sporten doe ik ook gewoon in een sportlegging én als ik ziek ben (zoals de afgelopen paar dagen) mag ik ook gewoon mijn chill-kleren aan.

broekloos1

broekloos 2Yes wauw prrrachtige spiegelfotos in een vieze spiegel -ugh, sorry – En dit is natuurlijk niet het enige wat ik gedragen heb de afgelopen weken! Maar ik heb niet van alles foto’s gemaakt, en deze 4 outfits waren wel favorieten. Aan het einde van dit ‘experiment’ ga ik natuurlijk wel meer foto’s delen 🙂 En het zou leuk zijn om nog échte outfit-posts te maken met mooiere foto’s dan deze.

Zou jij een maand zonder broek kunnen?

Liefs!

9 thoughts on “Broekloos de maand door

  1. Klinkt erg leuk, zou het misschien ook eens moeten proberen. Zoveel rokjes/jurkjes die ik veel te weinig draag 🙁 maar denk niet dat ik het vol zou houden.
    Het zijn echt leuke outfits!!

    1. Dankjewel! Je kunt natuurlijk ook beginnen met een week! Ik had nooit gedacht dat het me zo makkelijk af zou gaan haha!

    1. Haha ik moet zeggen dat ik ook meer broeken heb dan rokjes en jurkjes maar hey: weer een reden om te gaan winkelen! Hahah!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *