Day zero – update

day zero updatee
Het is echt al weer een hele poos geleden (11 december 2014 om precies te zijn) dat ik begon met de lange doelenlijst van Day Zero. Superenthousiast stelde ik een lijst op. 101 doelen in 1001 dagen is de bedoeling. Inmiddels zijn we zo’n half jaar verder, schiet het al een beetje op? Ik kreeg van verschillende mensen de opmerking, ‘dat mijn doelenlijstje even moet worden bijgewerkt’. TRUE THAT! En wat dan zoal? Het leek me leuk om dat met jullie te delen.

Ik moet zeggen dat ik deze doelen minder actief bijhoud dan de doelen op mijn maandelijkse lijstje. Misschien een idee om ze te combineren zodat ik straks in 2017 wel al mijn doelen heb kunnen halen! Al vind ik sommige doelen, als ik er beter over nadenk, nogal onrealistisch, onhaalbaar…. (waaaar haal ik al dat geld vandaan om zo veel te reizen!?)

Maarrr, er zijn dus ook al wat doelen voltooid. Ik haalde bijvoorbeeld mijn Autotheorie, vierde mijn verjaardag en haalde 50 Bloglovin volgers, yess! (Love you <3 ) Maar deze doelen staan al afgestreept, wat was er dan wat ik zo nodig moest bijwerken?

Als ik de categorieën die ik heb gekozen (dat zijn er nogal wat) bij langs loop.. Voor mijn blog kan ik nog niets afstrepen, school idem.. dat wordt gewoon wachten tot het schooljaar voorbij is; dan ben ik over naar vwo 6 ((hoop ik)).day zero update

What happened lately?

– Ik las weer drie boeken, dus ik heb nog maar 95 te gaan! (5/100)
– Ook kócht ik een boek (1/20)
– Ik kocht mijn eigen domein (yayy)
– Ik kocht éindelijk mijn camera
– En ik maakte in mei en juni foto’s voor de maand-kalender (6/12)
– Ik bakte een taart (warme, zelfgemaakte appeltaart met rozijnen en nootjes *kwijl*)
– Ik ging uit, TOT IN DE LATE UURTJES (Het was al weer licht toen ik thuis kwam, shiiit) (2/3)

Under construction:
– Cambridge examen, morgen heb ik het ‘schrijven, lezen en luisteren’ gedeelte. Fingers crossed!
– Ik ben druk bezig met mijn camera en het leren van alle instellingen
– Mijn telefoon leeft nog steeds
– Ik schrijf steeds vaker in mijn dagboek
– Over twee weken weten we of ik mijn rijbewijs gehaald heb

Er zijn nog echt ontzettend veel doelen te gaan. Maar op zich zijn er ook nog heel erg veel dagen om ze te voltooien. Ik ben benieuwd hoe ver ik kom, over weer een half jaar misschien weer een update?

 

Heb jij een day zero project? Of er ooit een gedaan?

 

Liefs!

6 thoughts on “Day zero – update

  1. Leuk zo’n day zero project! En gaaf dat je je eigen domein hebt! Ik wil dat ook heel erg graag! Succes met je cambridge, you can do it! Liefs, Klaske

    1. Aw dankjewel! Ik heb het inmiddels achter de rug en het viel ontzettend tegen 🙁 enorme domper dus! Ik geloof dat IB nog hoger is. Maar dat is alleen op twee – talig onderwijs toch?

  2. O wat ben ik blij dat ik jouw blog heb ontdekt! Ik vind je header zo leuk met die cactusjes zoooo leuk! <3 En ik vind je schrijfstijl ook zo vermakelijk! Vijftig volgers gehaald op Bloglovin? ***GOOD JOB!*** Nu dus vijftig én nog één volgers. Hier is namelijk een nieuwe enthousiaste lezer die staat te popelen om meer artikelen te kunnen lezen de komende tijd! Succes met je day zero project! xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *