Doelen voor juni

june goalsJongens, help. Waar blijft de tijd? Over minder dan 5 weken begint de zomervakantie al en hebben we het schooljaar weer overleefd! We zijn wéér een maandje verder in 2015, ik heb nieuwe doelen opgesteld en heb ik mijn doelen voor mei gehaald? Lees gauw verder…

Ik blijf het leuk vinden, elke maand een paar dingen om me extra op te focussen. De ene keer gaat het wat beter, de andere keer wat minder. Mei was wel een ‘rot’ maand, waarin ik me persoonlijk niet heel top voelde. Ik voel me nog steeds niet top trouwens. Helaas. Dingen hebben gewoon wat tijd nodig en die tijd kan ik ze nu even niet geven. Maaaar na de toetsweek is alle school-stress voorbij en kan ik me weer lekker ontspannen. Ik heb in ieder geval mijn best gedaan om er afgelopen maand wat van te maken! Lets see..

VRIENDINNEN

Ik had, toen ik dit bedacht, meer in mijn hoofd dan ik daadwerkelijk heb gedaan, maar ik heb zeker leuke dingen gedaan met vriendinnen. Het begin van mei was natuurlijk het bevrijdingsfestival en afgelopen weekend vierde m’n vriendin Lisanne (van Pinkency) haar verjaardag en dat was echt heel gezellig. We hadden een high-tea, die super schattig was aangekleed (met veeel te lekker eten) en een nagel-workshop via Oriflame.

3boeken

Heel enthousiast riep ik ‘drie boeken in een maand!’, later bedacht ik me, hm, dat is best veel. BUT I MADE IT. Ik heb mijn boekenkastje opgeruimd en er is weer plaats voor nieuwe boeken. Ik vraag me echt af waarom ik lezen zo lang niet meer heb gedaan.

schoolwerk

Oke helaas, plannen is totaal niet iets wat ik kan en ik kan me er echt niet aan houden. – al had ik gisteren écht een goede dag – Ik loop met wiskunde en economie nog steeds bijna een hoofdstuk achter, en ik hoop dat ik dit nog ga redden voor de toetsweek.. oeps…?

 

J1

Ik heb al wel vaker gezegd dat bloemen me vrolijk maken. Laatst kocht ik een bosje trosanjers en ze fleurden alles meteen op, dat gevoel wil ik altijd. Dús wil ik er voor zorgen dat mijn kamer niet zonder bloemen komt te zitten.

 

J2

In het kader van ‘de zomer komt eraan’ en ‘ik moet de vier mijl gaan rennen’ leek het me wel een top plan om iets te gaan doen aan beweging. Ik heb nu een longboard, een hoepel, hardloopschoenen… Dus geen excuusjes meer; Ik ga sporten. (om het voor mezelf wel ‘haalbaar’ te houden heb ik het maar gehouden op 1x per week)

 
J3

Het staat al een paar weken vast; maar oei, deze maand heb ik mijn rij-examen. Als ik het niet haal is het wel een beetje balen dat jullie er nu allemaal van weten, maar bij deze zijn jullie voorbereid; mijn theorie deed ik ook in twee keer.

 
J4

Omdat ik weinig tijd heb om te ontspannen aankomende week, wil ik er in ieder geval voor zorgen dat mijn kamer netjes is én blijft. Zoveel chaos in mijn hoofd; een onrustige kamer kan ik er even niet bij hebben.

 
J5

Ennnnn ik werd er laatst op gewezen dat mijn Day-zero een beetje achterloopt. True! Ik heb al weer een aantal dingen om af te strepen en ik denk dat ik er binnenkort even een update over plaats! (Binnenkort als in deze maand ergens 🙂 )

 
Ik heb er zin in! Het is bijna vakantieee!

Wat zijn jouw doelen voor de maand?

Liefs!

7 thoughts on “Doelen voor juni

 1. Ik vind echt dat je zo leuk schrijft Julia!
  Je bent echt een inspiratie voor me, ik wil misschien binnenkort ook een blog beginnen.
  Of het er ook echt van komt weet ik niet, maar dat staat op mijn doelenlijstje!
  Heel veel succes met je rijexamen, you can do this !
  Nog even doorzetten en dan kun je heerlijk gaan genieten van je vakantie. En natuurlijk heel veel bloggen… (*vind ik leuk!*)
  Xxx

  1. Aaah superlief! Dankjewell!
   Laat me zeker weten als je een blog begint, lijkt me super leuk om die te lezen!
   Ik kijk echt uit naar de vakantie, lekker zonnen, bloggen en uitrusten!
   liefs!

 2. Ik heb misschien een leuk idee voor een artikel van je.
  Zou je een keer iets willen schrijven over wat voor blogs jij graag bezoekt? Ik ben benieuwd, altijd op zoek naar nieuwe leuke blogs namelijk 🙂
  Kijk maar wat je ermee doet!

  1. Leuk idee trouwens, dankjewel!
   Ik lees wel ontzettend veel blogs, dus even kijken hoe dat uit gaat pakken hahah!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *