Fijne Feestdagen!

 

215-compressor

Toen was het alweer vrijdag. De eerste week van de kerstvakantie zit er al weer bijna op en het is Kerstmis!! Het leek me wel leuk om een kleine recap te maken van de afgelopen dagen. Ik geniet namelijk ontzettend van deze schoolloze dagen en jullie waarschijnlijk ook. Oh hey, mocht je niets te doen hebben, ik heb misschien nog wel wat tips…

Ondanks dat we thuis geen kerst vieren met een echte kerstboom en cadeautjes, – Een mini beetje kerst vieren we wel: de kerstkransjes kunnen natúúrlijk niet ontbreken en ook eten we vaak net iets specialer dan andere dagen-, is ons huis wel wat gezelliger gemaakt met een klein boompje en hier en daar wat kerstlampjes. Al heb Ik het hele jaar door kerstlampjes op mijn kamer hangen omdat ze zo gezellig zijn.Toen ik laatst uit verveling mijn camera erbij pakte schoot me een tip van Jennie door het hoofd, waarin ze in een artikel uitlegde hoe je lichtjes in foto’s in hartjes verandert. Ik besloot dit te proberen en het lukte! Het effect is zoo schattig!

208-compressor

154-compressor

Verder heb ik me de rest van de week vooral beziggehouden met het lezen van boeken, de nieuwe layout en het bakken van een appeltaart! Dat deed ik overigens al eerder en toen deelde ik het hier. Ook zin om last minute een appeltaart te bakken? Mijn recept voor een appeltaart. 

Appeltaart

Kerstcadeautje

En… ik heb een kerstcadeautje! We vieren kerst dus zonder cadeautjes, maar ik won een kerstpakketje van Kim en was super excited toen het binnen kwam. Ze had het namelijk ingepakt als echt cadeautje met de boodschap ‘don’t open until 25 december’, vandaag dus! Toch nog een klein beetje kerst zoals in de films, met cadeautjes om open te maken als je ’s ochtends wakker wordt.

Kerstcadeautje

Op haar blog had ze al een kleine sneakpeak gegeven van de inhoud van het pakje en ik ben er echt blij mee! Heerlijk snailmailen en scrapbooken met deze schattige hebbedingetjes. ~dankjewel Kim!~

Kerstcadeautje (2) Kerstcadeautje (3)

Kerstcadeautje-inhoud

Ik zou graag nog iets vets gezelligs schrijven over kerst maar eigenlijk ben ik vooral benieuwd hoe (en óf) jullie kerst vieren. Én ik wil jullie gewoon even

hele fijne feestdagen

toewensen.

Liefs!

4 thoughts on “Fijne Feestdagen!

  1. Mooie foto’s. Zo leuk, om lampjes als hartjes te fotograferen. Heb ik ook eens mee geëxperimenteerd :)! En wat ziet het cadeau er mooi uit, prachtig ingepakt. Hopelijk heb je fijne kerstdagen gehad! Wat een mooie blog heb je trouwens, leuk dat ik je nu ontdekt heb – bedankt voor je reactie op mijn blog. Ik ga je volgende posts bijhouden via Bloglovin’ :)!

  2. Wat leuk om dit te lezen en dat ik je toch blij heb kunnen maken met dit pakketje! Dat doet mij ook weer goed 🙂 Hopelijk heb je hele fijne kerstdagen gehad en straks knallend het nieuwe jaar in. Geniet nog even van je vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *