Goals for July

summer vibes

SUMMERTIME – sadness- (omg I love Lana) maar jéétje wat was het warm de afgelopen dagen! Mijn lichaam is nog steeds niet gemaakt voor temperaturen boven de 20 graden Celsius, maar gelukkig heb ik mijn maandelijkse goals die me de deur uit krijgen. (grapje, ik vind het best leuk om zo nu en dan naar buiten te gaan). Benieuwd naar mijn doelen voor de zomer? Lees gauw verder!

Zoals gewoonlijk laat ik jullie eerst weten hoe mijn doelen van de afgelopen maand gegaan zijn en of ze überhaupt nog zin hebben… ha!

J1

Ik wilde dus elke week nieuwe bloemen, want ohhhh ik word zo gelukkig van bloemen! Ik had roosjes, tulpen en gerbera’s. Met het warme weer merk ik wel dat ze het minder lang volhouden.. dat is wel jammer. Maar oh the joy. <3

J2

Ik denk dat ik het maar opgeef. Sporten???? Of het is te nat (regen) of het is te warm… Er moet een keer een knop om alleen lukt dat nog niet echt. Vertel me, hoe doe je dit?

J3

Vol vertrouwen stapte ik de auto uit. “Je voelt ‘m wel aankomen hè” zei de instructeur. Uhhhhh. Nope! Maar oke, hij bracht slecht nieuws. Ik was gezakt. Maar, ik probeer het gewoon nog een keer, of desnoods nog een keer of 10.

J4

Ik heb mijn kamer de afgelopen maanden een beetje verwaarloosd. Door alle chaos, werd mijn kamer een nóg grotere chaos. Maar nu is het bijna vakantie en komt de rust terug; mijn kamer is in ieder geval al opgeruimd!

J5

Dit was stiekem wel het makkelijkste doel voor deze maand, en ik heb dan ook een update geplaats. Ik hoop dat ik deze zomer nog meer dingen op het lijstje af kan strepen!

Voor juli heb ik het rustig gehouden! Drie doelen, aangezien ik deze vakantie écht wil uitrusten en genieten van m’n ‘laatste vrije weekjes’; volgend jaar wil ik echt aan de bak. En oh, het profielwerkstuk moet tussendoor ook nog..

uitgaven

Sinds ik een kasboekje bijhoud merk ik dat ik echt too too too much geld uitgeef en oh ik heb eigenlijk nog steeds plannen om te gaan winkelen met vriendinnen. Dus mag ik alleen nog het hoognodige voor de zomer kopen van mezelf, en moet ik onder de 50 euro blijven. Challenge accepted.

2 boeken

Ik heb nog een hele waslijst aan boeken die ik wil lezen (is een artikel daarover misschien leuk?) en aangezien ik genoeg plannen heb voor de komende maand, wil ik tussendoor wél twee boeken uitlezen. Het liefst een Nederlands boek en ook een Engels boek. Yay!

water

Ik heb dit al eens eerder geprobeerd, maar wil het gewoon een standaard dingetje maken; veel water drinken. Ik heb echt zo vaak hoofdpijn, misschien ligt het wel aan dat ik zo weinig drink (grote kans). En zeker met het warme weer is veel drinken belangrijk; laat ik eens goed voor mijn lichaam zorgen.

hair
Ik ben er nu wel écht over uit: mijn haar kan niet meer. Het irriteert me, is te warm, te dun, te modelloos, te ‘meh’. Ik moet naar de kapper. Ik twijfel of ik het kort wil (schouders) of wat langer (schouderbladen/rug). Als ik het wil doneren dan moet het echt ‘kort’, ik weet niet of ik dat durf. (sos, dit is waarom ik het al zo lang uitstel).

Mijn haar blijft wel echt een dilemma. Ik wil het wel kort maar eigenlijk is het te dun en iedereen doet het nu, maar wat maakt het uit dat iedereen het doet..  Want misschien word ik er wel heel blij van? Of totaal niet? The struggle is real. En ik denk dat de rest van de doelen wel bij juli gaan passen. Rustig aan, beetje sparen en lekker van de vakantie genieten! Can’t wait!

 

Ga je nog wat leuks doen deze zomer?

 

Liefs!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *