Goals for September

september-goals

ALARM het is september! Augustus voelt nu al als ontzeeettend lang geleden en meh, de vakantie is écht écht voorbij.. en de zomer (gezien het weer) nu ook. Weg vrije dagen, ‘zelfontplooiing’ en slapen tot de late middag; hallo serieuze doelenlijst voor een nieuwe maand! Ben je benieuwd naar het resultaat van augustus, en de doelen voor september? Lees dan gauw verder!

picknick-park
Picknicken in het park
Het was zo lang geleden dat ik dit voor het laast had gedaan en eigenlijk voelt het nu al als eeuwen geleden. Samen met Naomi van Littlekeystohappiness en een heleboel andere leuke bloggers gingen we in Utrecht picknicken in een parkje. Het was ontzettend gezellig en heel leuk om iedereen eens in real-life te ontmoeten.

wegwerpcamera

Wegwerpcamera volschieten
Augustus is ook de maand dat ik een trip maakte naar Londen met school! Ik wilde erg veel foto’s maken en voor de verandering ook weer eens een wegwerpcamera volschieten: EN HET LUKTE. Morgen kan ik de foto’s ophalen, ik hooooop dat ze gewoon zijn gelukt (dan zijn ze binnenkort ook te bekijken in een aparte post 🙂 )

werkplek
Serieuze werkplek creëren
Omdat school. Omdat examenjaar en omdat het wel gewoon erg handig is, wilde ik een plek maken waar ik huiswerk kan maken zónder eerst allerlei spullen te moeten verplaatsen (dat leidt me af, dan ga ik opruimen i.p.v. leren) en ik kan half zeggen dat dat is gelukt. Er is al een heleboel van mijn bureau naar de prullenbak verplaatst! Nu zo houden, dat wordt het aller lastigste vrees ik..

reisdagboek
Reisdagboek beginnen
Omdat échte dagboeken nog steeds niet mijn ding zijn, wilde ik een reisdagboek gaan bijhouden. Een mix van een dagboek en een foto-album, met herinneringen van reisjes / vakanties. En ik kan zeggen dat ik daar zéker aan ben begonnen! Binnenkort meer daarover… 🙂

Nu eerst de doelen voor september!

September-goals-homework

Huiswerk maken
Dit eerste doel is natuurlijk onvermijdelijk; school is weer begonnen en dit keer (ja nu écht) wil ik zorgen dat ik alle vakken bijhoud. Veel gemakkelijker als de examens straks voor de deur staan! Ik moet gewoon even streng voor mezelf worden denk ik. Just do it.. yay!

september-goals-money
Geen geld uitgeven
Aangezien Augustus dus vol zat met leuke uitstapjes en een pittig duur reisje, wil ik nu weer even rustig aan doen met aankopen. En als ik soms zie aan wat voor onzin ik mijn geld uitgeef…. Pijnlijk jammer gewoon. Het meeste zit ‘m vooral in eten en kleine dingen zoals nagellak, stickers, pennen…. (en dat is dus écht niet nodig)

september-goals-nails

Nagels laten groeien
Ik wil al een hele poos weer mooie lange nagels, maar eigenlijk mag het niet met werk én is het onhandig met viool spelen. Steeds als ik goed op weg ben, dan, in een onbeheerst moment, ontdek ik een haakje en floep is m’n nagel weer kort. Ik hoop dat ik deze maand mijn nagels gewoon kan laten groeien. Tips???? 🙂

september-goals-running
Hardlopen
Aan het einde van vorig schooljaar hadden een paar leraren het idee dat het wel leuk was om met de mentorklassen mee te lopen met de 4 mijl. SURE zei ik toen en heb me opgegeven. 11 oktober is nu toch best wel snel (aangezien ik dus niet meer sport) En ik moet dus gaan trainen! Alleen kan ik nog even geen motivatie vinden en daar ga ik echt spijt van krijgen dus ook hier: Tips??? 🙂

Dat zijn dus mijn doelen voor de komende tijd! Lekker groot contrast ook tussen die zomerse foto’s van augustus en de donkere ‘cosy’ foto’s voor september. Ik ben heel benieuwd of deze maand net zo succesvol gaat worden.. we’ll see!

 

Ben je ook zo blij dat de scholen weer zijn begonnen?

 

Liefs!

One thought on “Goals for September

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *