Haardonor en meer leuk nieuws

haircut

GUUUYS. Finally, ik besloot om de knoop door te hakken, de vlecht af te (laten) knippen; Ik heb mijn haar gedoneerd! Oh. en er is nog meer leuks gebeurd, wil je weten wat? En hoe ik er nu uit zie? Lees gauw verder!

*dit artikel bevat helaas foto’s van slechte kwaliteit; HUILEN* 
Mijn haar was lang. Mega lang eigenlijk, het kwam tot op mijn kont en ik was er zat van. Ik wist dat je een vlecht kon doneren als het lang genoeg zou zijn, maar ik was steeds te bang dat ik dan met een korte bob de kapperszaak zou verlaten. Tot ik afgelopen donderdagavond ineens wilde. Ik moest en zou mijn haar er af laten knippen, en zo ging ik naar de kapper.

haircut3
Bovenstaande foto laat nog eens zien hóe lang mijn haar was. Gelukkig hadden ze een plekje voor me vrij en toen begon het.. “Hoeveel wil je er af?”… TJA. Ik wilde dat mijn haar wel óver mijn schouders bleef vallen en dat ik nog een normale staart kon maken. Dat moest lukken en zo werd mijn haar in een vlecht gevlochten. Het bovenste elastiekje werd wat naar beneden geschoven en ze hield een spiegel achter me “Zo ongeveer?”.. “Uhhm.. ietsje langer misschien..?” hoorde ik mezelf zeggen. De schaar ging er in (in overleg natuurlijk) En toen had ik ineens een vlecht in mijn handen!

haircut2

Daarna is mijn haar nog even op bijgeknipt en jaaa ik ben er blij mee! Het is nog steeds lang, lang genoeg om een mooie staart te maken in ieder geval. En mijn vlecht is gewoon 25 cm! Ik kan dus ook nog kiezen waar ik ‘m naartoe stuur. Leukleuk. Ik vind het zo’n tof idee dat je iemand blij kunt maken met jouw haar! En ik heb nu weer een lekker zomers kapsel.

haircut4

wat een blijheid.

Nóg meer blijheid ontstond toen ik gistermiddag opnieuw rij-examen mocht doen! Als we vriendjes zijn op Facebook heb je het misschien al gelezen; MAAR IK HEB MIJN RIJBEWIJS GEHAALD! Ik vond het wel even eng, omdat ik nu geen vrijstelling meer had van de ‘bijzondere manoeuvres’ maaaar het ging goed! Ik heb even heftig gedanst. En ik kreeg een 50 mm lens van m’n ouders. <3 <3

WEET JE HOE BLIJ IK NU BEN?

ik hoop dat je ook een blije dag hebt vandaag!

 

Liefs!

5 thoughts on “Haardonor en meer leuk nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *