In een nieuw jasje

113-compressor

Hebben jullie dat wintergevoel al te pakken? Ik heb namelijk nog nooit zo’n niet-kerstgevoel gehad rond Kerstmis! Niet dat we thuis kerst vieren, maar toch, vaak kwam ik vanuit mijn omgeving wel in de stemming. Het weer hielp daar dan ook wel heel erg bij, hoor! Ik wil nou niet zeggen dat het winter is als ik naarbuiten kijk, jullie wel?

Het jaar is bijna afgelopen, Kerstmis staat voor de deur en snel daarna zal 2016 aanbreken. ‘Een nieuwe ronde met nieuwe kansen’ zou je het kunnen noemen. Ik schrijf al bijna een heel jaar steeds per ongeluk 2016 bovenaan mijn toetsblaadje in plaats van 2015 (uh hoi waar ben ik met mijn hoofd?) dus 2016 móet wel gaan lukken. Hahaha.

Wat betreft mijn blog, want daar gaat deze kleine update eigenlijk over; éindelijk is het zo ver ik heb een nieuw thema! We gaan in een nieuw jasje het nieuwe jaar in en ik had niet blijer kunnen zijn. (Mijn obsessie met okergeel komt ook wel even goed naar voren, nietwaar?)

Er zijn nog wel een paar dingen, zoals wat lettertype-aanpassingen en een echt logo, die de komende tijd zullen veranderen. Oh en heb je nog tips? Let me know!

Liefs!

5 thoughts on “In een nieuw jasje

  1. O wauw! Ik houd echt van die gele kleur! Het matcht trouwens ook perfect met het gele kussentje op je profielfoto 😉 Ik ben ook totaal niet in de kerststemming, voor mijn gevoel leven we nog steeds in augustus haha. Nou ja in ieder geval alsnog hele fijne feestdagen en een heel gelukkig 2017 uh…. 2016… 🙂 xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *