MAC Mehr

Mehr.1

In december kocht ik mijn eerste lipstick van MAC, vervolgens kreeg ik twee van mijn tante en toen ik laatst in Amsterdam was en we langs de MAC store liepen, móesten we even kijken. Dat resulteerde in een vierde lipstick.. Een nieuwe favoriet? Lees gauw verder!

Mehr.2

Altijd als ik lipstick koop kom ik uit op rood, donkerrood het liefst, met paarse ondertonen. Ik besloot dat het nu tijd was voor iets anders. Een lipstick die ik dagelijks kan dragen, een soort ‘my lips but better’ kleurtje. Ik had mijn oog een poosje terug laten vallen op de kleur ‘mehr’ maar omdat je online zo lastig een swatch kunt maken….. heb ik ‘m nooit besteld.
Nu hadden we de tijd om alles uitgebreid te testen, en het was wel duidelijk dat ik mehr gewoon mee naar huis moest nemen.

Mehr.4

Mehr is dus een zachte, roze kleur. De echte kleur is bijzonder lastig op de foto te krijgen, maar ik geloof dat mijn foto’s aardig overeen komen met de kleur in real-life. Het is een lipstick met een matte finish, en dat is absoluut mijn favoriete finish. Ik heb twee lipsticks met een cremesheen finish en die blijven veel minder lang zitten dan de matte.

De kleur is goed gepigmenteerd, zonder dat hij erg droog aanvoelt (wat wel eens wil gebeuren met matte lipsticks). Wel worden velletjes een klein beetje geaccentueerd, maar dat is met matte lipsticks bijna altijd zo..

mehr.7

Mehr.8

Snap je wat ik bedoelde met ‘my-lips-but-better’? De lipstick komt dicht bij mijn lipkleur, maar is wel duidelijk aanwezig als lipstick. Het is voor mij een kleur die ik elke dag wel op kan doen en ja, ik ben gewoon super enthousiast! Ik dacht altijd dat een roze lipstick me te tuttig zou maken, maar dat vind ik bij Mehr zéker niet het geval! En het fijne is, dat de kleur bij mij zeker zo’n 4 à 5 uur blijft zitten, daarna vind ik het fijner om hem bij te werken.

MAC Mehr (€19,50) is verkrijgbaar bij de MAC Pro Store en online.

Wat is jouw favoriete lipstick?

 

Liefs!

14 thoughts on “MAC Mehr

  1. Wauw! Hij staat je zo mooi! Ik heb normaal niet zoveel met (dure) lippenstift maar nu voel ik toch wel een spontane behoefte naar Amsterdam te rennen en hem ook te kopen haha. 🙂

    1. Dankjewel! Ik geef ook eigenlijk het liefst zo weinig mogelijk geld uit aan make-up, maar bij MAC lipsticks is het anders… Love them!

  2. Wat een mooie kleur! Hij staat je heel goed. Bedankt voor je reactie op mijn blog trouwens! Ik heb een vraagje, zou je me misschien een screenshot kunnen sturen van hoe mijn blog er bij jou als mobiele versie uitziet? Ik dacht namelijk dat ik gewoon de standaard blogger mobiele versie heb, en er dus niks mis zou kunnen gaan met de foto’s haha. Dan kan ik het hopelijk oplossen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *