On it’s way from eBay

on its way

Mijn eBay verslaving is weer terug van weggeweest. Ik kom steeds vaker zó goedkoop hele leuke dingen tegen! Al is de dollar nog steeds niet geweldig met de euro (1 dollar is nu ongeveer 93 cent) En dat scheelt niet meer zoveel als dat het geweest is (in de tijd dat ik begon met veeeel kopen was 1 dollar 74 cent. Dan kost het al helemaal niks meer! Maar toch. Het leek me leuk om de dingetjes die onderweg zijn, alvast aan jullie te showen!

Het zijn totaal willekeurige dingen trouwens, hahah! Maar op zich valt het allemaal wel onder ‘accessoires’, geloof ik. En helemaal leuk, is dat het allemaal bruikbaar is, dús heb ik geen excuses nodig -haha-.

bag moon clip

Travel Journey Cards Holder  $3.84

Ik bestelde een bordeaux-rood mapje voor pasjes, papieren, je paspoort etc. (handig op vakantie)

Moon hair clip gold $0.99

Toen ik deze voorbij zag komen móest ik ‘m bestellen. De laatste tijd heb ik iets met maan-vormen en het leek me een schattig detail in je haar.

tasje ring

Chain Clutch PU Leather  $3.89 + $0.79

Ik was al een hele poos op zoek naar een lief tasje om ‘zo even’ mee te nemen wanneer ik alleen wat kleine spulletjes (telefoon, geld, zonnebril) bij me hoef te hebben. Voor dat geld durfde ik het wel aan. De foto’s zagen er verder ook heel netjes uit, maar ik ben benieuwd of ‘ie echt zo mooi is!

Rainbow Opal  Ring $4.95

Niet een super koopje vond ik dit. Het is nog steeds bijna €5, alleen had ik deze ring bij een ander meisje gezien en hij is echt super mooi! En aangezien ik al lang zoek naar een opale/maansteen ring, wilde ik deze graaag bestellen. Ik heb wel gehoord dat ‘ie afgeeft; maar dat is te fixen met een laagje transparante nagellak!

rendieroogketting

PU Leather Wallet $3.97

In mijn zoektocht naar leuke hoesjes voor de Samsung Galaxy S5, kwam ik deze tegen, in een bieding voor maar $0,31! (30 eurocent) Die gok wilde ik wel wagen! Ik heb een link bijgevoegd, maar als je die naam opnieuw intypt bij eBay, kom je dit hoesje ook tegen met biedingen vanaf $0,06. Dat is wel even de moeite waard hahah.

silver evil eye necklace $1.69

Ik snap de ‘evil’ niet helemaal, maar oke. Deze ketting vond ik wel gaaf. En goedkoop. Dat zijn wel redenen om iets te kopen, right?


Ik kan niet wachten tot ik alles binnen heb!

Wat is jouw favoriete aankoop van eBay?

Liefs!

7 thoughts on “On it’s way from eBay

  1. Omg e-bay♡ Ik bestel niet zo vaak op e-bay, maar als ik er even kijk wil ik gelijk tien dingen kopen!! Ik wacht momenteel ook op een bestelling 🙂 Vind die haarclip echt heel gaaf eruitzien en die ring ziet er ook echt heel mooi uit!

  2. Allemaal zo tof! Ik ben de laatste tijd op zoek naar dat soort aparte haarspelden, misschien moet ik ook eens op Ebay kijken. Een poosje terug heb ik ook dezelfde Treval Cardholder besteld, alleen aan de binnenkant scheurde direct een sleufje 🙁 Gelukkig koste het niet veel. Ik hoop dat jou ‘tasje’ het langer gaat uithouden! 😀

    1. Er zijn vast veel leuke haarspelden te vinden op eBay! Jammer dat je tasje zo snel stuk ging, het kost weinig maar het is wel jammer als het kapot gaat haha. De mijne ‘leeft’ tot nu toe nog! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *