Plaatjes kijken: Dagje Bremen

Bremen

Aangezien jullie de laatste ‘plaatjes kijken’ heel leuk vonden en we met school een dagje naar Bremen gingen, leek het me leuk om wat plaatjes uit Bremen met jullie te delen! Dat is al wel van twee weekjes terug maaaar dat mag de pret niet drukken, aangezien het erg tof was! (En hierbij dus ook een oh-zo-charmante *kuch* foto van mijn hoofd (nog met lang haar wow).

Onze school heeft een soort ‘connectie’ met een school in Delmenhorst en voordat we naar Bremen gingen hebben we die school bezocht. We hadden een ochtendprogramma en lunch daar en daarna zijn we naar Bremen gegaan om wat meer van de stad te zien. We moesten wel hard doorlopen, vandaar dat ik zoveel foto’s heb. kuch. En ohhh wat was het warm! Maar gelukkig was het wel heel gezellig!

Bremen 4.2

Bremen 1

Bremen 2

Bremen 3

Bremen 5

Bremen 6

Bremen 11

De oude gebouwen vind ik echt zo tof om te zien, al die details! Ik krijg echt een instant vakantie-gevoel als ik dan zo door de stad loop. In de winkelstraten zijn we helaas amper geweest omdat we minder dan een uur ‘vrij’ rond mochten lopen… We konden gelukkig snel de H&M (waarom beland ik waar dan ook áltijd in de H&M?) in glippen en daar heb ik een superleuke hoed gekocht. Ik wilde eigenlijk ook nog naar de DM drogist en stiekem wilde iedereen natuurlijk naar de Primark, maar dat was te ver weg. Helaas!

Ben jij wel eens in Bremen geweest?

 

Liefs!

7 thoughts on “Plaatjes kijken: Dagje Bremen

  1. Jaaaa, plaatjes kijken 😉 Die oude gebouwen zijn inderdaad supertof. Wat leuk dat jouw school zo’n goede banden heeft met Bremen. Dat kan dus altijd goed van pan komen, zie je wel weer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *