The Summer clothes Tag

IMG_2643
Af en toe vind ik tags invullen heel leuk om te doen, toen Suzanne (van s-diary) mij een mailtje stuurde dat zij mij getagd heeft in haar tag over zomerkleding was ik meteen enthousiast, wat een leuk dat ik getagd ben! Benieuwd naar de tag en mijn antwoorden? lees gauw verder!

Wat draag jij het liefst in de zomer?
In de zomer draag ik het liefst een bikini (op vakantie) en verder gewoon losse en luchtige kleding! Ik heb een aantal playsuits en jurkjes waarin ik echt leef.

Zoek jij je kleding de avond van tevoren uit of ‘s ochtends zelf?
Mijn kleding kies ik altijd op de dag zelf, omdat ik zin moet hebben in een outfit. Als ik van tevoren een outfit kies is het 99% kans dat ik die de volgende ochtend niet meer aan wil.

Hoe vaak switch je van kleding in de zomer?
Op vakantie vaker dan thuis, maar ik denk zo’n 2 tot 3 keer. Als ik me vies/te plakkerig voel dan douch ik me en trek ik schone kleren aan, en in de avond op vakantie kleed ik me ook altijd nog om.

030

Zonnehoed; Yay or Nay?
Absoluut YAY! Het is wel even zoeken naar de perfecte hoed, maar als je ‘m eenmaal hebt is het ideaal!

Draag jij in Nederland andere kleding in de zomer dan in het buitenland?
Over het algemeen wel! In Nederland wacht ik heel lang met benen showen terwijl ik in het buitenland het liefst de hele dag in bikini loop. Nederlandse zomers zijn vaak ook nog best twijfelachtig, naar het buitenland neem ik de kleding mee die ik in Nederland niet ‘kan’ dragen.

Favoriete kledingstuk voor de zomer?
Lastige vraag, ik leef het liefst in bikini, maaaar ik kocht laatst (zie deze haul) een donkerblauw shortje en daar leef ik in atm.

047

Draag jij accessoires in de zomer?
Ik heb sieraden die ik nooit af doe (oorbellen, ring) en die houd ik in de zomer dus ook gewoon in/om. Verder heb ik het liefst zo weinig mogelijk!

Waar laat jij jouw mobiel in de zomer?
Mijn mobiel heb ik overal en nergens (altijd eigenlijk) óf in m’n hand, óf lekker thuis zodat ik niet om mijn telefoon hoef te denken. Als we weggaan neem ik vaak een tas mee en zit ‘ie daar in, of bij mijn moeder in haar tas 🙂

Welk item zie je jou echt niet dragen in de zomer?
De nieuwe culottes trend is niet echt mijn ding. Bij sommige anderen vind ik het wel erg leuk, maar uh, ik laat het maar even gaan. Verder laat ik Kimono’s ook voor wat ze zijn; cute bij anderen, maar niet helemaal mijn ding.

Zonnebril; Yay or Nay?
Yay! Ik kan absoluut niet zonder mijn zonnebril. Ik kan op de een of andere manier heel slecht tegen fel licht, zelfs in de winter draag ik graag een zonnebril. (Het is natuurlijk ook heel belangrijk om je ogen goed te beschermen.)

Dat waren mijn antwoorden! Ik tag: Klaske , Claudia en Sjoukje

Wil jij de tag ook overnemen? Dat mag! Aan de hand van de bovenstaande vragen kun jij ook deze tag invullen, maar daarnaast zijn er ook nog een aantal kleine, simpele regeltjes.
♥ Tag S-Diary in de post.
♥ Tag degene die jou getag’d heeft.
♥ Tag 3 andere bloggers om deze in te vullen.
♥ En maak er verder een hele gave post van die de zomer op jouw blog brengt.

Wat zou jij nooit dragen in de zomer?

 

Liefs!

 

P.s. volg je me al op Bloglovin’?

5 thoughts on “The Summer clothes Tag

  1. Wat een leuke tag! Ik verander in de zomer ook zo vaak van kleding.. Ik haaat het om plakkerig te zijn! Bedankt voor het taggen! Als ik tijd heb vul ik hem ook in! Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *