vakantiegeld = SHOPPEN

wishlist05

Het geld stond nog niet op mijn rekening, of ik had allemaal al nieuwsbrieven van verschillende webshops met allemaal ‘aanbiedingen’ oftewel; hierrrr met al dat geld. Nou jongens TAKE MY MONEY want ik heb zóveel dingen die ik wil kopen… Ik kom nog geld te kort (dat zeker 🙁 ) Maar.. als een kleine variatie op mijn wishlists: Wat te kopen met mijn vakantiegeld.

Allereerst. Dit schreeuw ik al maanden….

camera 600 - 1200 d

Nu éindelijk wil ik een camera gaan kopen. Fijn voor de fotokwaliteit van mijn blog, ook fijn met het oog op de zomervakantie; Griekenland en LONDEN. Zoveel zin om mooie plaatjes te schieten en gewoon eindelijk lekker een camera te hebben. Alleen twijfel ik nog, ik zag een leuke deal bij de Mediamarkt.. een Canon eos 1200 d voor niet belachelijk veel geld. Maar eigenlijk vind ik een Canon eos 600 d nog veel toffer (mede door het klapschermpje!!) Dus als jullie nog tips hebben…. Alles is welkom 🙂
NaamloosOok wil ik schoenen.. schoenen.. SCHOENEN. Bijna iedereen weet over mijn ‘kleine’ schoenenverslaving. En ik zie een patroon… Iets met zwart?

 Adidas supercolours //  H&M // Invito // Dr. Martens // Converse // Clarks

longboards

EEN LONGBOARD (lekker hipster) Anne (van www.annesolveig.nl), tipte ons al dat Hema sinds kort een super budget variant verkoopt. Wel fijn, al is een echt longboard natuurlijk wel beter. Toch… Het is zo leuk om uit te proberen!

platenspelerEigenlijk heb ik in mijn volgepropte kamertje geen plek meer, maar een platenspeler staat wel hoog op de wishlist. Net zoals een typemachine. Oh de good old memories. (/crosley)

 

En ja kleding.. stiekem plaatste ik alweer een bestelling bij h&m……….. (Maar zichtbaar toch dat het nodig was? 🙂 )

shorts // top // spiegelbril // bril // hoesje

 

The-Wombats2

Naast Arctic Monkeys vind ik The Wombats ook heel tof. En dat ze naar Groningen komen maakt het 100 keer beter. Ik wil kaartjes (en iemand om mee te gaan) dus hoi meld je even als je ook gaat? <3

 

wpw

tattoo’s (ik heb zóveel ideeën, ik wil alles. nú. (ik schreef al eens over toffe tattoo’s hier))

 

Sparen… Ik wil natuurlijk ook nog een deel bewaren voor Londen, waar we de eerste schoolweek van vwo 6 heengaan. (Ik heb hier echt zóveel zin in en ik wil echt los kunnen gaan daar.)

Het dilemma blijft een beetje.. koop ik meerdere kleine dingen… geef ik alles in 1x uit aan 1 ding…. Sparen is ook wel heel fijn. Alleen vind ik dat zo moeilijk!

Krijg jij (veel) vakantiegeld en weet je al wat je er mee gaat doen?

 

Liefs!

3 thoughts on “vakantiegeld = SHOPPEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *