Waarom ik van Hema houd

1-7

Vroeger vond ik stempelen echt het tofste dat er was. Op school hadden we letterstempels en die waren mijn favoriet. Laatst bedacht ik me dus, dat ik nog letterstempels had liggen – YES-, ik wilde meer, en bedacht dat we vroeger uit aardappels ook stempels maakten. HMMM gum… dat is ook makkelijk te vormen; en zo ontstond een nieuwe ‘hobby’; Stempels maken is echt super leuk!

Hema is en blijft een van mijn favoriete winkels (dat was het al vóór ik er werkte) en ik loop dan ook geregeld binnen voor de leuke home spulletjes, hebbedingetjes en knutselspullen. EN LAAT IK NOU STEMPEL-MAAK-SPULLEN tegenkomen nét wanneer ik bedenk dat ik stempels maken leuk vind: De Hema en ik zijn één. <3

1-2

1-6

1-4

1-5

Ik kocht dus een setje met ‘clear stamps’ (dat zijn sticker-stempels die je op een stuk plastic kunt kleven en dan kun je precies zien (doordat het doorzichtig is) waar je stempelt). Ook kocht ik stempelkussens aangezien ik alleen een mini versie heb. Enn er lagen gum en gutsen (om mee te snijden in de gum). CANNOT WAIT om hier wat mee te doen!

1-

Als laatste kwam ik deze superleuke wereldkaart tegen waarop je de plaatsen/landen waar je bent geweest open kunt krassen (zoals een kraskaart). Zoals je ziet ben ik Nog niet zo mega reizerig, maar hey. Als ik straks wél een tussenjaar neem, wordt dit een leuke uitdaging!

kraskaart €5 // Clear stamps €2,99 // Stempel Gum €1,99 // Stempelkussens €2,50 // Gutsen €4,95

 

Wat is jouw favoriete winkel?

 

Liefs!

19 thoughts on “Waarom ik van Hema houd

  1. Wauw, wat onwijs gaaf! Nu wil ik ook heel snel weer naar hema, maar heb geen geld en als ik gewerkt heb, ga ik een goed longboard kopen… Als er nog wat overblijft, breng ik hema zeker een bezoekje!;) Liefs, Klaske

    1. Het blijft leuk! Wel lastig dat je het niet meer nodig hebt hahah. Maar een agenda.. schriftjes.. altijd handig 😉

    1. Jawel! hier kun je me volgen op pinterest! Ik ben niet ontzettend actief trouwens, hehe. Een q&a lijkt me ook wel heel leuk om te doen! Misschien dat ik binnenkort via instagram of hier op mijn blog een oproepje plaats voor vragen. Dankje! 🙂

  2. Oh gurl, je bent niet de enige die wegloopt met de winkel! Ik ben nog steeds een groot fan van hun make-up producten, niet allemaal, maar ze hebben een paar klassiekers er tussen zitten die fantastisch zijn! Oké, ook hun Jip en Janneke items, want stiekem kijk ik daar nog steeds en wil ik wat meenemen, maar bedenk ik mij op het laatst dat ik toch iets te oud ben, maar ik kijk wel! Lovely items heb je gescoord dame! Die wereldkaart is supertof joh!

    1. Jaa ook echt! Dankjewel! Ik wil nog steeds een keer de mega Takkie knuffel kopen. Ik denk dat ik daar nog wel mee weg kom, hahaha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *