welke blogs bezoek ik graag?

bloglovin1

Ik heb al meerdere keren laten weten dat ik erg veel blogs volg en dat ik eigenlijk de hele dag door op internet artikelen van andere bloggers lees. Laatst kreeg ik de vraag of ik een keer wilde delen wat nou echt mijn favoriete blogs zijn om te bezoeken. En natuurlijk wil ik dat delen! Ik vind het zelf ook altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken, wie weet zit er iemand tussen die jij ook nog niet kent..?

 

De mooiste ster aan de hemel

De mooiste ster aan de hemel

De blog van Sophie vind ik een hele mooie oprechte blog. Ze laat zien dat het leven niet alleen maar rozengeur en manenschijn is, zoals sommige blogs naar mijn idee soms wel laten zien. Zoals ze zelf heeft beschreven, wil ze er zijn voor de mensen die herkenning zoeken. Haar vader is overleden en daarover kan ze prachtig schrijven, maar daarnaast deelt ze ook andere leuke updates!

 

glow of beauty

Glow of beauty

Anniek heeft een blog met prachtige foto’s. Ik volg haar al een tijdje en ze is echt super goed bezig! Naast haar blog (of eigenlijk in combinatie met) heeft ze ook een Youtube kanaal. Ik vind haar filmpjes en outfit-posts echt ontzettend leuk om te bekijken!

 

jennie from the blog

Jennie from the blog

De blog van Jennie bezoek ik als ik inspiratie nodig heb. Jennie vind ik een super inspirerende meid. Haar foto’s hebben een mooie eigen stijl en dat ze longboardt en hoepelt vind ik tof want beide vind ik ook heel leuk om te doen.Voor dat laatste heeft ze een eigen bedrijfje Hoopityourself waar je super toffe hoepels kunt kopen!

 

versusa

Versus A

Het is je vast niet ontgaan dat Vera  van Veracamilla en Suzanne van Fashion is a party samen een blog zijn begonnen! Ik volgde hen allebei al, maar hun blog samen vind ik er wel uit knallen. Het is een combinatie van een heleboel onderwerpen en niet alleen maar beauty of fashion. Ze maken vlogs, filmpjes, en schrijven over wat je bijvoorbeeld kunt doen als je thuis blijf in de vakantie.

 

my lifestyle diary

My lifestyle diary

My lifestyle diary is een Engelse blog van Nina. Ze schrijft over verschillende dingen maar ik ben vooral verliefd op haar kledingstijl en foto’s! Ze combineert vintage & boho kleding op een super draagbare manier en het staat haar echt prachtig.

 

Little keys to happiness

Little keys to happiness

Als we het dan toch over prachtige foto’s hebben; hier volgen nog twee blogs. Één daarvan is de blog van Naomi. Je moet gewoon maar even een kijkje nemen! Haar outfit’s zijn mooi, er staan leuke hotspots online en Naomi is gewoon echt een heel mooi meisje.

 

lauresque

Lauresque

Laura is een vriendin van Naomi een ook zij maakt echt de meest dromerige plaatjes. Als ik me verveel of inspiratie zoek kijk ik altijd even op haar blog. Ik denk dat we wel ongeveer dezelfde kledingstijl hebben, wat haar outfitpost een leuke inspiratiebron maken en ook heeft ze hele leuke hotspot-tips online staan. Vooral in omgeving Amsterdam, wat maakt dat ik heel graag heel gauw weer naar Amsterdam wil!

 

Lemontierres

Lemontierres

En last but not least: De blog van Sjoukje! Dit is een hele veelzijdige blog in het Engels! Ze schrijft wel eens gastartikels voor Teske maar dit is dus haar eigen blog! De details op haar blog (zoals het kriebelige handschrift in de titels en de fietsende citroen in de sidebar) maken me instant-vrolijk op de een of andere manier. Ik denk dat je haar blog gewoon zelf even moet bekijken. yay!

 

Dat is dus een greep uit mijn favoriete blogs die ik volg! Er zijn er nog een boel meer, maar ik wil jullie natuurlijk ook niet lastigvallen met een waslijst aan blogs die je niet kent (of misschien al wel).:)

Daar ben ik wel benieuwd naar eigenlijk, zit er voor jou een onbekende blog tussen? En wat is jouw favoriete blog?

Liefs!

5 thoughts on “welke blogs bezoek ik graag?

  1. Leuk artikel ! Fijne blogs ook. En zie ik dat nou goed, een nieuwe foto? Je bent een super mooi meisje 🙂 and i looveee your hair !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *