At The Moment – Maart

Ik heb wel eens, dat ik kleine blije momentjes, favorieten van het moment, wil delen maar dat ze eigenlijk niet blogpost-vullend zijn. Toen kwam ik op het idee om er gewoon een soort categorie van te maken: at the moment. Ik zal alle dingetjes die ik op dit moment heel fijn vind met jullie delen..

Music

Breezeblocks - Alt J // Pulaski at Night - Andrew Bird

De laatste tijd ben ik verzot op deze twee liedjes, ze zijn al wat ouder, maar ik kan beide echt keer op keer op keer opnieuw luisteren en ik blijf er van genieten. Oh oh oh <3

 

Flowers

at-the-moment (3)
Bloemen vind ik geweldig. De sfeer die ze meebrengen; kleine verandering maar een grote impact! Deze narcissen staan op mijn kamer en ze maken alles meteen zóveel vrolijker! Natuurlijk is hun gele kleur perfect voor een instant-lente-gevoel, maar ook door hun geur kan ik niet wachten tot de lente begint en de zonnestralen warm op onze huid stralen.

treatment

at-the-moment (28)

De producten van Treacle Moon trokken in de schappen altijd al mijn aandacht door de leuke verpakking en ik ben echt dolblij dat ik deze twee heb meegenomen. Door de geuren wil ik ze echt opeten! De Vanille bodyscrub ruikt naar vanille en toffee’s en ‘one ginger morning’ doet me denken aan die Calippo waterijsjes in de smaak ‘limoen’, ik heb gelezen dat er ook een bodylotion van is dus die moet ik asap gaan halen.

Drink

at-the-moment (21)

“Complete with complex notes of lemon and the signature addition of ginger spice, our Rose Lemonade gets both its name, flavour, and unique blush pink colour from pure rose extract infusions from the world famous Rose Valley in Kazanlak, Bulgaria.” bron: Fentimans

Nog voordat ik Maarten ontmoet had stuurde hij me een doos met volgens hem “het lekkerste drankje ooit” en hij had gelijk. Ik was verkocht. Helaas was het lastig te verkrijgen en zo spraken we af dat we het samen zouden drinken. Wat we ook deden op onze eerste date.  Een poos terug kwam ik er tot mijn geluk achter dat de Albert Heijn dit magische drankje ook gewoon verkoopt! Een frisse, zoet-zurige frisdrank die – naar mijn mening- het lekkerst is op een warme zomerdag!

Accessoire

at-the-moment (7)
Dit tasje is nu al een paar keer voorbijgekomen op mijn blog (outfitpost) en het is écht een favoriet geworden. Ik kan er echt een hele poos over doorratelen – am I crazy yet?-  hoe verliefd ik ben op dit tasje, hoe lang ik al zocht naar een klein bruin tasje dat gemakkelijk mee kan maar wel veel bij zich kan houden en oh, ik geniet wel in stilte…

at-the-moment-gif

Nu ben ik heel benieuwd naar jullie favorieten, wat is je favoriete liedje van het moment? en welk doucheproduct gebruik jij het liefst?

 

Liefs!

 

6 thoughts on “At The Moment – Maart

  1. Ik vind dit soort artikeltjes altijd heel fijn, hihi. Die producten van treacle moon lijken me echt geweldig, ik heb er al zoveel over gehoord. Moet ik mezelf maar snel eens mee verwennen. En dat tasje is echt wauw, ik snap dat je er helemaal verliefd op bent. Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *