Autumn outfit

 

165

Het is de tijd van het jaar dat ik veel te veel geld uitgeef aan nieuwe kleren, omdat ik schijnbaar niks leuks of warms genoeg in mijn kast heb liggen. Omdat dat niet ideaal is voor mijn budget, duik ik ook de kast in om ‘oude’ kledingstukken opnieuw te ontdekken. Zo ook deze broek, die nadat ‘ie eens in een outfitpost vertegenwoordigd is in de kast belandde, maar waar ik sinds de zomer echt weer in leef. Hij past me beter dan ooit, en de combinatie van nieuwe en oude kleren geeft me een blij gevoel. Bijna net zo’n blij gevoel als de herfst me geeft.

012

De weekenden die ik thuis doorbreng zijn er niet veel, daarom doe ik het liefst zo veel mogelijk leuke dingen als ik thuis bij mijn ouders ben. De herfst in een grote stad is echt totaal anders dan de herfst in plekken met veel meer natuur. Zoveel meer kleuren groen, rood en geel! Ik moest en zou dus nog even een herfstwandeling maken – ook omdat dat mooie plaatjes zou opleveren voor hier. Mama wilde wel mee, en zo had ik ook iemand die foto’s van mij kon maken. Win-win!

034068   090   115 071120

De broek – een mom-jeans van de h&m – heb je al eens eerder voorbij kunnen zien komen (pls don’t look it up). Maar het shirtje en de schoenen niet want die zijn brand new, fresh, alleshh. Het shirtje is van Monki – wat overigens echt mijn meest favoriete winkel ooit aan het worden is – en de schoenen zijn Nike Janoski’s and they’re all black everything. Het vest is ook echt een favoriet, die heb ik eens tweedehands gekregen en hij is super zacht en warm, perfect voor het koudere weer dus.

135053

Zoals je op de foto hierboven ziet, en op de close-up van mijn schoenen: het regende. Typisch herfstweer en ik besluit om mijn jas uit te trekken voor foto’s. suuure. Funfact: we hebben best lang ‘gewacht’ tot het niet meer vet hard regende want dat gebeurde natuurlijk toen we nét van huis gingen en ik zei dat het me ook wel leuk leek om wat outfitfoto’s te maken… THANKS MAM voor het maken van de foto’s. Mag je zeker vaker doen – als je wilt 🙂

 

Liefs!

5 thoughts on “Autumn outfit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *