Birthday wishlist

18-verlanglijstje-1

Bijna dagelijks polsen mijn ouders wel wat ik voor mijn verjaardag wil.. Tja, soms vergeet ik het een beetje, maar over drie weekjes ben ik jarig! Normaal gesproken heb ik in december al een waslijst met dingen die ik graag zou hebben. Dat was dit keer een beetje anders, ik had een beetje moeite met cadeautjes voor mezelf bedenken. Toch heb ik nu een behoorlijk lijstje, hierboven is nog niet eens alles te zien… Benieuwd wat ik graag voor mijn achttiende verjaardag krijg?

Ja echt, bijna achttien. Ik geloof het zelf ook nog niet helemaal. Soms voel ik me ouder, soms veel jonger en ach, het is ook maar een getalletje… Maar wel een getal waar de overheid een heleboel aan koppelt! Ik ben – kuch – volwassen. Gelúkkig kan ik nog een jaar genieten van gratis entree in musea, dus je zult mij verder niet horen klagen.

18-verlanglijstje-2

Fjällräven Kånken rugzak
Mijn ouders maakten mij vorig jaar ontzettend gelukkig met een nieuwe rugzak. Ik gebruik mijn blauwe Kånken dan ook dagelijks als schooltas. Omdat ik hem dus ook voor school gebruik, heb ik een big gekregen toen. Nu wil ik graag een mini – zwart of geel, i’m not sure yet – voor de tripjes die ik maak. Lijkt me ideaal. Lief tasje.

Eleanor & Park – boek
Er staan meerdere boeken op mijn wishlist, deze is er één van. Engelse boeken zijn de fijnste.

Wonder – boek
Als derde dan maar meteen nog een boek! Wonder is een boek dat me verschillende keren is aangeraden, ik ben dus heel benieuwd.

Eyefi SD pro
Vraag me niet hoe, maar ik ben mijn SD-kaartje kwijtgeraakt. Super raar ook, maar het is niet anders. Ik liet mijn oog vallen op de SD-kaartjes van Eyefi, omdat deze wifi hebben (en mijn camera dus niet) en zo kan ik foto’s super gemakkelijk overzetten naar mijn telefoon of laptop. Lijkt me zó ideaal!

Canon afstandsbediening
Nóg een gadget voor mijn camera: ik zou graag op afstand scherp kunnen stellen, een kleine afstandsbediening is dan perfect!

geurkaarsjes
Vooral omdat ik bijna door mijn voorraad heen ben, maar zeker ook omdat ik gewoon een grote fan ben van geurkaarsen. Waxinelichtjes zijn het gemakkelijkst, deze bewaar ik in een weckpot en dat staat ook gewoon heel tof.

Daniel Wellington horloge
Last but zeker not least staat een horloge van Daniel Wellington op mijn lijstje. Ik ben al een poosje verliefd op de eenvoud van deze mooie klokjes en dat is wel een heel gaaf verjaardagscadeau!

18-verlanglijstje-3

Ook nu ik weer wat creatiever bezig ben en ik elke dag een kunstwerkje maak (ik maakte ook een tumblr pagina om mijn project 366 te delen, binnenkort zet ik alles online). Ik heb al fijne materialen, maar upgraden is altijd leuk en papier komt altijd van pas.

Van Gogh watercolours
Dit paletje van Van Gogh zou ik graag bezitten. Ze is niet alleen heel mooi, de kwaliteit is super goed en stiekem ook omdat ik Van Gogh een geweldige kunstenaar vind.

Aquarelpapier
Bij waterverf hoort natuurlijk ook goed papier. Ik ben er nog niet helemaal uit of een schetsboek echt iets is voor mij, maar misschien ook wel… Is in ieder geval wel makkelijker te bewaren!

Zentangle pennen
Deze fineliners zijn de fijnste die ik ooit heb mogen gebruiken. De combinatie van fineliners en waterverf vind ik geweldig, dus deze zouden een hele goede aanvulling zijn op mijn wannabe-an-artist-collectie. Haha.

penselen
De laaste keer dat ik in de hobbywinkel stond waren er zóveel penselen die ik wel wilde hebben, dat ik eerst maar ééntje heb gekocht. Ik zou best nog 3 nieuwe kwastjes willen, verschillende diktes, zodat ik lekker kan experimenteren.

Mengpaletje
Niet op deze foto, maar wel op mijn ‘artsy wishlist’: een simpel mengpalet om mijn waterverfdoosje zo schoon mogelijk te houden. 🙂

Wat staat er bovenaan jouw wishlist?

Liefs!

13 thoughts on “Birthday wishlist

  1. Wat een mooie wishlist heb je! Ik ben ook bijna jarig en krijg een Daniel Wellington horloge van mijn ouders, jaaaj (hij is al binnen, maar ik vind het het leukste om ‘m wel op mijn verjaardag te krijgen, haha). Liefs 🙂

  2. Jaaa, mooie dingen! Haha, we hebben echt eenzelfde stijl. Ik zou gewoon álles van dit lijstje ook wel willen hebben. Die rugtas in het okergeel, loooove it!

  3. Zo’n afstandsbediening voor je camera kun je ook heel goedkoop op ebay vinden!
    Ik heb er zelf een voor mijn Nikon camera gekocht (1 dollar) en hij werkt echt perfect.
    Zeker een aanrader om even naar te kijken. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *