DIY – Muurdecoratie

DIY - Grid (17)

Vandaag een kleine update op mijn Room Tour; daar misten namelijk nog een paar dingen: planten, maar ook zeker iets aan de muur! Omdat ik in mijn kamer niet mag boren en buddies en plakband niet blijven hangen en stukjes van de muur meetrekken moest ik iets anders bedenken. Ineens kwam ik terug op een idee dat ik ooit eens ben tegengekomen en het leek me leuk om het hier te delen!

DIY - Grid (1)

Before… Een beetje saai zo’n kale muur en door de leegte is het een makkelijk ‘verzamelplekje’ op tafel waardoor het gauw rommelig wordt. Tijd om daar iets aan te doen!

DIY - Grid (3)

Eigenlijk is alles wat je nodig hebt een hekwerk. Eerst dacht ik aan betongaas, maar kwam al gauw dit hekwerk tegen (ookwel gaaspaneel) bij de bouwmarkt. Heel handig; deze was namelijk al wit, in een fijne maat en super buigbaar!

DIY - Grid (4)

Op zich werkt het ook prima om ‘m tegen de muur te plaatsen, maar voor op tafel wilde ik er toch een klein beetje mee spelen.

DIY - Grid (6)

Als je de onderkant namelijk ombuigt (ik heb gekozen om -vanaf onder gezien- na drie hokjes te buigen) is er een beetje van de slungeligheid af, staat het stabieler op tafel én kun je nog spulletjes kwijt in de vouw. Grandioze uitleg weer Juul, sorry! De tang is overigens niet echt nodig, doordat dit paneel zo buigbaar is hoef je niet veel kracht te zetten met je handen om het te vormen.

output_VL0Ccu

Anyhow, als je het idee een beetje begrijpt is het tijd om ‘m te plaatsen en te decoreren! Superhandig vind ik het om mijn zonnebrillen hieraan ‘on the go’ te hebben en ik kan nu eindelijk de leuke prints die ik kocht een plekje geven zonder de muur te beschadigen!

 

Heb jij nog decoratietips voor muren die niet voor beschadigingen zorgen?

Liefs!

5 thoughts on “DIY – Muurdecoratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *