Flying Tiger x David Shrigley

Tiger - Shrigley - shoplog (3)

Toen ik gistermiddag de Flying Tiger binnenliep maakte mijn hart een sprongetje. Is… dat…David Shrigleys werk?! Een schap vol notitieboekjes, schriftjes, schetsboeken en andere schattige kantoorartikelen lachte me toe. Ik wilde gillen van enthousiasme, -David Shrigley is mijn favoriete kunstenaar- en tegelijkertijd álles kopen. Met een studentenbudget is álles kopen niet zo gepast, maar ik nam nog best veel mee naar huis…

Tiger - Shrigley - shoplog (2)

Nadat ik de winkel 3 keer doorgelopen ben om zeker te zijn dat ik alle artikelen uit deze samenwerking uitvoerig heb bestudeerd en overwogen liep ik naar de kassa, waar tasjes achter de toonbank hangen. Gelukkig was ik niet meteen aan de beurt, want ik wist wel dat ik maar één van de vier tasjes mee kon nemen. Ik maakte ooit al zelf een tasje met ironische tekst en vond deze op bovenstaande foto minstens zo leuk. Extra handig dat meteen mijn aankopen daar dan in konden.

Tiger - Shrigley - shoplog (10)  Tiger - Shrigley - shoplog (9)

De tekening op het eerste schriftje is echt 100% me. Ik moest me dan ook inhouden om gewoon maar één te kopen hahaha. Maar nu heb ik wel extreem leuke schriften voor aankomend schooljaar. Beter zijn schriften nog steeds nodig op de universiteit! De tweede tekening kende ik al, staat geloof ik ook in mijn koffietafelboek van Shrigley. Dat waarschijnlijk ook, omdat de titels op elkaar aansluiten. De collab van Tiger en Shrigley heeft namelijk als titel “Strong Messages” en dat koffietafelboek wat ik net noemde is getiteld met “Weak messages create bad situations”.

Tiger - Shrigley - shoplog (6)

Verder…. Kocht ik deze potloden (ja ook hier wilde ik 20 verpakkingen kopen zodat ze nooit op zouden gaan – help whats wrong with me).

Tiger - Shrigley - shoplog (4)

Processed with VSCO with 4 preset
*edit* ~ foto van sokken ~

Sinds ik Maarten – mijn queen of gekke sokken – ken, is mijn rare-sokkencollectie ook een beetje uit de hand gelopen. Ik heb nu het liefste alleen nog maar sokken met printjes en kleurtjes. Onderop de sok van Shrigley staat “LOOK AT MY SOCK”, bijna jammer om dit te dragen met schoenen. Andere quotes onderop sokken waren “PUNK SOCKS” en “EAT MY SOCK”. Misschien haal ik die laatste ook nog.. 🙂
Oh en het kaartje, die ik niet wil versturen maar als decoratie wil gebruiken is ook lekker cynisch.

Tiger - Shrigley - shoplog (5)

Het laatste van David Shrigley is dit blanco A4 dummieboek. Ik wil al een poosje een A4-dummie om tekeningetjes en krabbels en alles in te verzamelen en deze ‘cirkelverzameling’ met “Everything” lijkt me echt perfect hiervoor.
Verder kocht ik ook nog wat andere toffe spulletjes:

Tiger - Shrigley - shoplog (11)

Deze drie lijntjesschriften leken me ook super handig voor college-life. Ja, veel zal ik op mijn laptop doen, maar ik denk dat ik wel schriften ga gebruiken om in ieder geval overzicht te houden en vlotte krabbels en aantekeningen in te verzamelen. En kijk even naar de leuke printjes?!

Tiger - Shrigley - shoplog (12)

En om in het thema te blijven: zwarte tape, een documentenmap met oogjesprint en een zwarte multomap met aan de binnenkant diezelfde oogjesprint; matching!

~Insert hier nog even een klaagbrief over het feit dat ik met mijn nieuwe abonnement niet voor een iPhone heb gekozen want ze hadden nog een heel leuk telefoonhoesje maar natuurlijk niet voor Samsung.~

EN voorlopig blijf ik maar even ver weg uit de stad, zodat ik een beetje geld overhoud. – haaahahaha nee.

Zijn jullie ook zo verliefd op de Flying Tiger?

 

Liefs!

4 thoughts on “Flying Tiger x David Shrigley

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *