Geslaagd!

 

212

Het is alweer bijna een week geleden dat ik het verlossende telefoontje kreeg: ik heb mijn vwo diploma gehaald! Het was een hele poos ontzettend spannend, waarin mijn pessimisme het vaak won van mijn optimisme, maar toen het eindelijk zo ver was en de telefoon ging, kon mijn geluk niet op!  Op naar een nieuw avontuur! Weet jij al welk avontuur ik bedoel?

Vanuit Veendam vertrek ik het liefst zo snel mogelijk naar het grote, mooie Rotterdam! Ik heb het er al vaker over gehad, plaatste in januari zelfs een studiekeuze update en ik heb daarna ook niet meer getwijfeld: na de zomer begin ik daar aan de studie Algemene Cultuurwetenschappen! En ik weet dat ik nog even van mijn vakantie mag genieten, maar stiekem kan ik niet wachten om daaraan te beginnen!

Er is één ding dat ik sowieso moet regelen voordat ik kan beginnen, dat is verhuizen. Het zoeken naar een kamer is iets wat ik heel actief aan het doen ben, maar jeetje wat zijn er met mij vele anderen die ook een kamer willen! Super logisch ook want – ik heb het al veel vaker gezegd – Rotterdam is een prachtige stad!

Maar omdat je het niet ver genoeg kan verspreiden dat je op zoek bent naar een kamer; ook hier een klein oproepje. Heb jij een mooie kamer voor mij of ken je iemand die een kamer voor mij heeft? Laat het alsjeblieft weten, hoe eerder ik kan verhuizen, hoe beter! (Ik kan inderdaad niet wachten om te beginnen aan mijn ‘nieuwe leven’)

109

 

Liefs!

6 thoughts on “Geslaagd!

  1. Yay, gefeliciteeerd! Wat tof dat je in Rotterdam gaat studeren. Ik hoop dat je snel een kamer vindt, als ik iets hoor/zie zal ik het je in ieder geval even laten weten 🙂 Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *