Hotspot Dowse – Brighton

IMG_0525-min

In het artikel van woensdag over Brighton noemde ik al even dat ik een ontzettend leuke designwinkel tegengekomen was. Op weg naar een eetplek vanaf het strand liepen Maarten en ik door Hove, we waren bijna bij het restaurant toen Dowse ineens mijn aandacht trok. “Hier wil ik in!” riep ik tegen Maarten, en gelukkig is m’n designer ook dol op prints, dus gingen we zeker even naarbinnen.

brighton (20)

IMG_0500-min

Dowse is een winkel van Susannah vol met mooie prints, sieraden, kaartjes, notitieboekjes, mokken en andere dingen. Engelse en Europese designers verkopen hier hun werk en de focus van de winkel is dat aandacht wordt besteed aan handwerk. Alle producten zijn dan ook handgemaakt en komen niet uit fabrieken. Supertof! De reden dat de winkel mijn aandacht trok is door de prints die in de etalage, maar ook in de winkel een grote plaats innemen. De laatste tijd ben ik nogal wat prints aan het verzamelen en het zag er wel naar uit dat ik ook hier een mooie print zou vinden (and I did so!)

IMG_0514-min

IMG_0503-min

De voorste print in deze sale bak heb ik meegenomen. Ik vond de grijstinten met 1 felgele kleur ontzettend leuk en goed passen in hoe ik mijn toekomstige kamer van plan ben in te richten. Lekker minimalistisch, maar toch apart!

IMG_0512-min

IMG_0508-min

IMG_0511-min

brighton (22)

De site van Dowse heeft ook een webshop waar je een deel van de werken die ze verkoopt kunt vinden. Ze verzenden ook naar Nederland! Maar als je naar Brighton gaat, kan ik je absoluut aanraden om een kijkje te nemen in de winkel zelf. Genieten dat. Je kunt zien dat er veel aandacht aan de producten is besteed en waar je ook kijkt, er liggen mooie dingen die je wilt hebben.

IMG_0507-min

IMG_0506-min

IMG_0521-min

DOWSE
Studio & Shop
133 Western road
Hove BN3 1DA

 

Het verslagje van London komt gauw online!

Liefs!

 

2 thoughts on “Hotspot Dowse – Brighton

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *