En toen ineens was ik 18.

waterverf

Hoe ooit ’18’ zijn zó groot en ver weg leek, kan ik nu zeggen dat het niks voorstelt. Poef, die droom ook weer verpest, sorry. Het is al weer twee weken geleden dat ik achttien werd en oké, het is toch wel anders dan zeventien hoor. Vooral het legaal in de auto mogen stappen zonder mijn moeder, en gewoon casual een fles drank kunnen afrekenen… Ik voel het nog niet helemaal. Maar ik geloof dat je dat ‘volwassen’ zijn nooit onder de knie krijgt, als ik naar sommige volwassenen kijk… 😉 Dit artikeltje is een kleine terugblik op mijn verjaardag, want het was fijn en ben ik echt duizend miljoen verwend…

eyefi-vs-kanken

Mijn wishlist zette ik al vroeg online. Ik had het gevoel dat ik niks had om te vragen, maar kwam uiteindelijk op een behoorlijk lijstje. En jemig, ik heb bijna alles gekregen ook..! (Je wordt maar één keer 18, speciaal, speciaal <3 )

Stiekem wist ik dat ik een SD-kaartje met wifi zou ontvangen omdat ik daar al over zeur sinds ik mijn camera heb. Het leek me ideaal, omdat mijn camera zelf geen wifi heeft, om toch gemakkelijk via je telefoon foto’s te kunnen bekijken, selecteren en uploaden. Hoewel het trager werkt dan ik gehoopt had, is het wel erg fijn en luxe om te hebben!

En eindelijk heb ik een mini Fjallraven! Ik heb ‘m de afgelopen twee weken behoorlijk veel gebruikt en moet toegeven dat al mijn handtassen nu overbodig zijn. Ik heb een nieuw maatje!

cadeautjes collage

Ook heb ik mijn verjaardag nog gevierd met vriendinnen; de dag voor ik achttien werd zijn we wezen bowlen en daarna steengrillen. Het was echt super lang geleden dat we hadden gebowld, dus dat was heel grappig maar vooral super gezellig. Ik kreeg ook allemaal lieve cadeautjes en geld. Dus lieffies: nogmaals bedankt!

Ook heb ik dan eindelijk nieuwe waterverf en een aquarelblok gekregen waar ik heel blij mee ben! De kleuren uit het setje zijn zo mooi en gepigmenteerd dat ik echt wil blijven verven. Ik heb dan ook al meerdere tekeningetjes gemaakt en omdat ik van maarten een speciaal aquarelblokje voor postcards kreeg is mijn nieuwe hobby kaartjes maken!

waterverf

Daniel-wellington

En alsof ik nog niet genoeg verwend was kreeg ik ook nog een nieuw horloge! Oké, het was wennen dat ik geen secondewijzer meer heb en de datum niet meer op mijn horloge zie; maar jeetje, het voelt zo veel meer classy om dit horloge te dragen dan mijn fake-casio dat ik dat allemaal voor lief neem! Ze is zo. ontzettend. mooi!

 

Liefs!

8 thoughts on “En toen ineens was ik 18.

  1. Nog gefeliciteerd! Ah, die Fjallraven is mooi. En handig hè, zo’n sd-kaartje met wifi. Ik vind het zoveel fijner, al zijn ze inderdaad niet supersnel, maar zeker wel heel functioneel. Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *