Yoga-challenge

online-yoga

Het leren van examens brengt mijn uitstelgedrag op een heel nieuw level. Werkelijk álles is interessanter dan de examenstof die ik in mijn hoofd moet zien te krijgen. Om even ‘chill’ te worden en mijn focus terug te krijgen vind ik het super fijn om een beetje yoga te doen. Iknow, het lijkt een jump on the yoga-bandwagon aangezien iedereen tegenwoordig lijkt te yogaën. Helemaal nu er een challenge van is gemaakt EN IK DOE DAAR BLIJKBAAR AAN MEE!?

30 dagen squatt challenge, 30 dagen afvallen, 30 dagen suikervrij… noem maar op en er is een ‘challenge’ voor die je in 30 dagen kunt doen om iets te leren of af te leren… Ik vind yoga al een hele poos heel chill om te doen maar vaker dan 1 keer per twee weken kwam ik er eigenlijk niet aan toe. Tot ik deze ‘challenge’ weer tegenkwam!

De challenge bestaat al een poosje en ik heb hem al een keer gedaan, maar nu met alle stress van de examens en alles had ik écht weer zin om het op te pakken! EN hey, ik ben zo’n iemand die alleen de eerste paar dagen van een maand aan iets totaal nieuws kan beginnen en anders dan wacht ik tot de volgende nieuwe maand… ja nee ik weet het, beetje raar, gelukkig ben ik er optijd bij, en jij óók (als het je ook leuk lijkt)

Met deze filmpjes kun je elke dag zo’n halfuur yogaën met begeleiding van Adriene. Hoewel je hiermee niet echt een yoga-routine ontwikkelt maar meer steeds focust op verschillende dingen, lijkt het me wel leuk om dit vol te houden en jullie er wat meer over te updaten.

Heb jij wel eens yoga geprobeerd?

Liefs!

 

(bron foto)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *