Even stilstaan, terugkijken en dan doorgaan.

GELUKKIG NIEUW JAAR! En we sprongen elkaar in de armen. Gek, want tweeduizendzestien was voor mijn gevoel pas net begonnen? Ik leerde het afgelopen jaar zoveel nieuwe dingen. Misschien was het de alcohol – jep, waarschijnlijk was het de alcohol, maar een vlaag van emoties overviel me bijna

Met een emotioneel -licht aangeschoten- hoofd baanden mijn vrienden en ik ons een weg door de stad. Vuurwerk kijken? Feesten? Iemand zoenen? Toch maar drinken? De tijd tikte door en telde af. Tweeduizendzeventien schoot er door mijn hoofd – wacht, wat? Tweeduizendzestien was voor mijn gevoel pas net begonnen? Ik leerde het afgelopen jaar zoveel nieuwe dingen, nieuwe fijne mensen kennen, hoe het is om je eigen plekje te hebben, hoe het is om écht alleen te zijn, hoe het is om goede vrienden kwijt te raken en hoe belangrijk het is om je beste vrienden te koesteren, dat we allemaal in ons eigen tempo leven en dat liefde toch wel een onoplosbare puzzel blijkt.
Misschien was het de alcohol – jep, waarschijnlijk was het de alcohol, maar een vlaag van emoties overviel me bijna. Bijna. Want toen sloeg de klok twaalf uur en begonnen de omhelzingen.

Bedankt dat je dit leest en dat je me afgelopen jaar gevolgd hebt, zijnde trouwe lezer of net zo sporadisch als ik mijn blogs plaats. I love you. Laten we van dit nieuwe jaar weer een feestje maken!

Gelukkig nieuwjaar!

 

Liefs,

 

3 thoughts on “Even stilstaan, terugkijken en dan doorgaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *