Over mij

Hi! Ik ben Julia (Rose -mijn niet-officiële tweede naam-), ik ben 19 jaar en momenteel vind ik zo’n beetje alles interessanter dan school. Ik ben grooot liefhebber van thee (koffie is ook fijn), ben obsessed met mini-cactussen, vetplantjes, -eigenlijk alles wat groeit en groen is- en ik heb een schoenenverslaving.

Ook ben ik heel perfectionistisch, chaotisch, ik wil te veel (wat gewoon niet kan) en studeer ik Algemene Cultuurwetenschappen in Rotterdam. De switch van ‘meisje uit het Noorden’ naar ‘meisje in de grooote stad’ is terug te vinden hier. Het leven in de grote stad bevalt me goed maar toch blijf ik Engeland zien als mijn ultieme doel; mede door mijn obsessie met Engeland (en alles wat een Brits accent heeft).. Het is gewoon een droom om daar een appartementje te bemachtigen!

Ik heb schrijven altijd al leuk gevonden om te doen. Net zoals koffie/thee drinken, geld uitgeven (kleren kopen) en muziek! Deze dingen (en meer) wil ik ook graag op mijn blog terug laten komen, dus na lang twijfelen ben ik deze blog begonnen.

Mijn blognaam? Om een lang verhaal kort te houden: Geen idee. (sorry) Het is een onbestaand woord, wat naar mijn idee wel mooi Engels klinkt. (epe-hiel)

Als er nog iets is wat je wilt weten, dan mag je me altijd een berichtje sturen (mail, instagram, facebook, whatever 🙂 )

Liefs!

Julia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *